Susijengi kärsi kismittävän tappion Slovenialle lauantaina ja ennen kaikkea Goran Dragic oli piikkinä suomalaisten lihassa.

Petteri Koponen antoi ottelun jälkeen täyden tunnustuksen Dragicille.

– Oli vaikeata. Teki vähän erinäköisiä kuppeja, tuli flairia ja pikerollia. Tuli vähän kommunikaatiokatkoksia. Hyvä pelaaja. NBA:ssa yli 20 pinnan keskiarvolla pelannut. Näytti olevansa maailmanluokan pelaaja. Koponen sanoi.

– Tokalla puoliajalla saatiin hänet vähän paremmin kuriin ja päästiin peliin mukaan. Tänään ei riittänyt. Tänään pallo pomppi vastustajalle ja edellisessä pelissä meille.

Lopussa Suomella oli vielä tilaisuus nousta peliin mukaan, mutta Koponen i jäänyt jossittelemaan enempiä.

– En nähnyt, oliko Sasu [Salin] vapaana. Joskus menee voittoheitot sisään ja joskus ei. Sellaista koris on, eikä se peli siihen ratkennut. Lauri [Markkanen] oli tänään ihan loistava taas. Kantoi meidän joukkuetta taas.

Loukkaantumisen jäljiltä vielä hiukan toipilaana oleva Koponen oli omaan peliinsä kuitenkin suhteellisen tyytyväinen, vaikka tappio toki söi.

– Totta kai voisi aina tehdä paremmin. Mutta niistä lähtökohdista, missä mä olen nyt, on ihan ok. Pitää auttaa joukkuetta. Totta kai toivoo, että joukkue voittaisi. Kun hävitään, ei voi ikinä olla tyytyväinen. Vain voitto merkitsee. Pikkujutut voisi tehdä paremmin.