NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Utah Jazz voitti jo neljännen peräkkäisen pelinsä, kun utahilaiset voittivat kotikentällään Toronto Raptorsin 113-145 (47-64).

Jazz keräsi jo puoliaikaan mennessä yli 15 pisteen johdon, minkä alle Raptors ei enää päässyt. Lopullinen purskahdus tuli päätösneljänneksellä, jonka kotijoukkue Utah vei 28-40. Kun Jazz teki 41 pistettä kolmanteen neljännekseen, niin joukkueen toisen puoliajan pistesaldo oli mieletön 81 pistettä.

Markkanen pelasi 29 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 22 pistettä, yhdeksän levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Suomalainen osui pelitilanneheittonsa 7/11, joista kolmoset 4/6. Vapaaheitot upposivat 4/5.

Voitolla Jazz nousi jälleen pykälän ylemmäksi läntisessä konferenssissa ja on nyt kymmenes.