Lauri Markkanen kirjasi tupla-tuplan Bullsin niukassa tappiossa

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa Lauri Markkanen ja Chicago Bulls hävisivät kotikentällään United Centerissä Brooklyn Netsille 117-111. Markkanen keräsi ottelussa tupla-tuplan 16 pisteellä ja 10 levypallolla.

Bulls joutui päätösneljänneksellä takaa-ajoasemaan, mutta pääsi Markkasen kovalla kolmosella vielä viimeisellä minuutilla hetkeksi kahden pisteen taakse. Nets kuitenkin upotti vapaaheittonsa sillä tarkkuudella, että kotijoukkue ei enää päässyt heittämään tasoituksesta.

Bulls vei toisen neljänneksen peräti 20-37 ja piti johtoasemaa pitkään, mutta viimeisellä neljänneksellä Spencer Dinwiddien (24/1) ja Joe Harrisin (22/4/7 syöttöä) johdattama Brooklyn vetäisi ohitse.

Markkanen pelasi vajaat 36 minuuttia, jonka aikana 16 pisteen ja 10 levypallon mukaan tarttui yksi syöttö, riisto ja torjunta. Pelitilanneheittonsa hän heitti 4/10, kolmosensa 2/6 ja vapaaheittonsa puhtaasti 6/6.

Bullsin pisteykkönen oli Zach LaVine, joka heitti 36 pistettä. Markkasen ja LaVinen lisäksi kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Wendell Carter Jr. (18/14) sekä Chandler Hutchison (11/4).

Bullsin kokonaissaldo tältä kaudelta on neljä voittoa kolmestatoista ottelusta.

Lähde: Basket.fi.