Lauri Markkanen oli Arizona Wildcatsin kantava voima, kun joukkue löi yliopistosarja NCAA-liigassa Bakersfieldin. Suomalaislaituri paukutti 26 pistettä kotiavauksessaan Wildcatsin vietyä voiton numeroin 78-66.

Markkanen loisti erityisesti toisella jaksolla palautettuaan Arizonan karkumatkalle. Susijengin huippulupaus pussitti peräkkäin kolmosen, loi kolmen pisteen suorituksen joukkuekaverille ja upotti hyvän hyppyheiton. Kolme suomalaisen hyvää suoritusta kasvattivat kotijoukkueen johdon 10 pisteeseen, jonka jälkeen vieraille ei jäänyt enää saumoja kiriin.

Joukkueen suurimmat 36 minuuttia urakoinut Markkanen tilastoi myös kahdeksan levypalloa.

Muista Wildcatsin tulokkaista Rawie Alkins pussitti neljä kuudesta kolmosestaan ja keräsi 15 pistettä. Kobi Simmonsin pistemäärä puolestaan oli 13.

Markkasella on seuraavaksi edessä kaksi kotipeliä lisää. Arizona kohtaa niistä ensimmäisessä perjantaina Sacred Heartin.