Korisliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. KTP-Basket kaatoi Pyrinnön Kotkassa ja Kouvot venytti voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi.

Kotkalaisten kahden ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseen, kun se kaatoi perjantaina kotikentällään Pyrinnön 104-96 (51-46). KTP oli johtoasemassa koko toisen puoliajan, mutta Pyrintö roikkui iskuetäisyydellä koko ajan.

Pyrintö pääsi parhaimmillaan viiden pisteen päähän, kun peliaikaa oli jäljellä seitsemisen minuuttia.

– Tarkoitus oli saada oma peli kuntoon ja nimenomaan puolustuksen kautta. Edellinen peli antoi uskoa, se oli meiltä tappiosta huolimatta hyvä. Pyrintö on hyvä joukkue ja voitosta pitää olla iloinen, kommentoi 21 pistettä viimeistellyt KTP:n Kevin Langford.

Kouvot otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi kotikentällään Kobrat 96-81 (45-40). Kamppailu pysyi tasaisena aina kolmannen neljänneksen puoliväliin, kunnes Kouvojen Silas Melsonin (23/5) kaksi onnistunutta kolmen pisteen heittoa venyttivät eron jo 13 pisteeseen. Se oli liikaa vierailijoille ja pisteet jäivät Kouvolaan.

Melsonin lisäksi oivalla pelipäällä Kouvoista olivat tupla-tuplan viimeistellyt Duke Shelton (27/12) sekä tripla-tuplaa hätyytellyt Derrick Barden (15/9/8). Kobrien pisteykköset olivat jälleen kerran Brandon Boggs (24/3/5) sekä Jordan Capps (23/4).