Erik Murphy ja Petteri Koponen jatkoivat pisterikkaita pelejään, kun he olivat joukkueidensa parhaat pistemiehet Saksan Bundesliigassa.

Koponen oli jälleen tehokkaana, kun hän vajaassa 15 minuutissa upotti 15 pistettä Bayern Münchenin jatkaessa Saksan Bundesliigaa puhtaalla pelillä voitettuaan Oldenburgin 95-74 (42-37). Koposen tilastoihin merkittiin myös yksi syöttö.

Murphy kantoi jälleen Frankfurt Skylinersin soihtua 16 pisteellä ja kolmella levypallolla, mutta sekään ei riittänyt voittoon Bayreuthia vastaan. Bayreuth haki vieraspisteet 91-81 (50-38)-voitolla. Shawn Huff kantoi oman Frankfurtin kortensa kekoon 10 pisteellä, neljällä levypallolla ja riistolla. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama miehistö on sarjassa nyt sijalla 14.

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion luotsaaman Crailsheim Merlinsin kohtaloksi Bonnia vastaan koitui heikko ensimmäinen puoliaika. Crailsheim oli pahimmillaan 14 pistettä perässä ja toisen puoliajan kiri toi sen lopulta kahden pisteen päähän, mutta Bonn korjasi pisteet 89-87 (51-38). Crailsheim on Bundesliigassa viimeisenä.

Saksan ProB:ssä Daniel Jansson käskytti OrangeAcademy Ulmin 59-41 (27-26)-voittoon Würzburgista. Voitto oli Ulmille kauden kolmas ja joukkue on sarjassa kuudentena.

Lähde: Basket.fi