Maanantain lääkärintarkastukset osoittivat Petteri Koposen toipumisen edenneen suunnitelmien mukaan.

Koponen kärsii yhä auto-onnettomuudessa saamansa aivotärähdyksen jälkimainingeista, mutta kuntoutus on jo aloitettu.

– Pientä tasapainoilua voin tehdä ja jossain vaiheessa varmaan kokeillaan, miltä pyöräily tuntuu. Joka päivä pystyn tekemään vähän enemmän, mutta sen mukaan mennään, miten kroppa reagoi. Maanantain kuvissa kaikki näytti siltä, miltä pitääkin, mutta mennään askel kerrallan, Koponen kertoi basket.fi-sivustolla.

Koposen seurajoukkue Barcelona on jo aloittanut kautensa, mutta suomalaispelaaja ei itse vielä haaveile kentille paluusta.

– Mitään tiettyä päivämäärää, milloin voisin palata joukkueharjoituksiin, ei ole asetettu. Täytyy muistaa, että olen ollut kolme viikkoa tekemättä mitään. Ensin pitää päästä kuntoon, ja siitä vie vielä aikansa päästä pelikuntoon, Koponen muistuttaa.

Hänen mukaansa olo tuntuu kuitenkin päivä päivältä paremmalta. Jotkut oireet vaivaavat, mutta Koponen voi joka päivä tehdä enemmän ja enemmän asioita. Hän on saanut muun muassa luvan käyttää puhelinta ja tietokonetta.

– Ensimmäisen viikon olin hyvin väsynyt ja nukuin käytännössä koko ajan. Nyt olen jo pystynyt nukkumaan normaalityöunet ja jaksan paremmin.