Antto Nikkarisen vahva iltapuhde Jämtlandin paidassa ei riittänyt voittoon asti Ruotsin liigan ottelussa. Petteri Koposen Barcelona joutui taipumaan Euroliigassa, mutta Lassi Tuovin valmentaman Gravelines-Dunkerquen vahva vire sai jatkoa Ranskan liigassa.

Barcelona isännöi kotikentällään Euroliigan hallitsevaa mestaria Fenerbahcea. Barca aloitti ottelun vahvasti johtaen ensimmäisen neljänneksen jälkeen 28-22 ja tauolle mentäessä ero oli pisteen verran turkkilaisille. Kolmannella neljänneksellä Fenerbahce karkasi voittaen jakson 25-13 eikä Barcelona saanut enää kunnollista kirivaihdetta silmään. Fenerbahce kirjautti lopulta selvän 83-68 (39-38)-voiton. Koponen kasasi kahdeksassa minuutissa kaksi pistettä. Barcelonalla on tilillään neljä voittoa ja seitsemän tappiota.

Nikkarinen oli tehokkaana kirjauttaen 17 pistettä, neljä levypalloa ja neljä syöttöä Jämtlandin hävitessä vieraskentällä Norrköpingille 89-98 (39-45). Jämtland on sarjassa kolmantena kuudella voitolla ja neljällä tappiolla.

Tuovin valmentamana Gravelines-Dunkerque otti neljännen peräkkäisen voittonsa ja seitsemännen voittonsa kahdeksaan viime otteluun kukistaessaan kotikentällään ASVEL Lyon-Villeurbannen 73-67 (39-36). Gravelinesilla on nyt seitsemän voittoa 12 ottelusta.