Yle Urheilu kertoo verkkosivuillaan, kuinka Chicago Bullsin esityksiä tarkasti seuranneet toimittajat Vincent Goodwill ja Mark Strotman jakoivat arvosanat Chicagon NBA-pelaajille kaudesta 2017-18.

Tässä ovat heidän kommenttinsa Lauri Markkasesta.

Vincent Goodwill: A- ”Seurapomojen kruununjalokivi, joka hyödynsi Nikola Miroticin poissaolon alkukaudesta. Kun Lauri on ”kuuma”, hän takoo 30 pistettä, eikä epäröi heitoissaan. Hän on ikäistään (20-v.) kypsempi ja kelpo levypallopelaaja sekä epäitsekäs pelaaja, joka pystyy kehittymään vielä jokaisella osa-alueella. Onko hän tulevaisuuden supertähti? Sitä on vielä vaikea sanoa, mutta hän teki pahuksenmoisen säväyksen ja Chicagon kausi olisi ollut umpisurkea ilman Lauria.”

Mark Strotman: A- ”Markkanen oli ilmiömäinen. NBA:n ensiaskeleista lähtien hän ei katsonut koskaan taaksepäin. Hänellä on lahjakkuutta myös puolustussuuntaan, vaikka tarvitsee lisää lihaksia. Pärjäsi jo nyt puolustuhommissa hyvän jalkatyönsä ja pelaajan vaistonsa ansiosta. Markkanen sopii täydellisesti NBA:han, sillä hän pelaa jo uransa alussa kuin kokenut pelaaja, joka haluaa tulla vain entistä paremmaksi. Nuoren miehen potentiaali on valtava. Seura ei olisi voinut pyytää enempää Lauri Legendalta.

Yle Urheilun artikkeli on luettavissa täältä ja NBC Sportsin täältä.