Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanainen heitti 13 ja 12 pistettä, kun Bradley voitti viikonloppuna Evansvillen kahdesti. Mustapha Amzilin edustama Dayton taas venytti voittoputkensa kolmeen Atlantic 10 -konferenssissa.

Missouri Valley -konferenssissa Bradley palasi kotikentälleen ensimmäisen kerran sitten 28 päivän ja voitti viikonloppuna Evansvillen kahdesti. Lauantain ottelussa Evansville kaatui numeroin 60-69 (27-34).

Läpi kauden Bradleyn aloitusviisikossa pelannut Tahvanainen oli yksi kolmesta joukkueen pelaajista, jotka ylsivät kaksinumeroisille pistelukemille. Tahvanaisen illan saldo oli 13 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja yksi riisto 29 minuutissa.

Sunnuntaina Bradley oli dominoiva, kun Evansville kaatui lukemin 55-86 (21-49). Tahvanainen säkitti 12 pistettä, joiden kylkeen hän tilastoi kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.

Tahvanaisen sihti oli viikonloppuna kohdillaan: ensimmäisessä pelissä hän heitti kolmosensa 3/4 ja toisessa 4/6.

Bradley on pelannut nyt neljä konferenssiottelua, joista joukkue hävisi ensimmäisen, mutta on nyt voittanut kolme putkeen.

Atlantic 10 -konferenssissa Mustapha Amzilin edustama Dayton voitti kolmannen peräkkäisen pelinsä, kun Dayton päihitti George Washingtonin 67-54 (35-22). Amzil sai vastuuta peräti 36 minuuttia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä kymmenen pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja riiston.

Mikael Jantunen ja Utah kärsi tappion Pac-12-konferenssissa, kun California jylläsi ohitse toisella puoliajalla 72-63 (22-34) -voittoon. Jantunen pelasi aloitusviisikossa 29 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhouan edustama Tennessee venytti voittoputkensa kolmeen, kun Tennessee voitti Vanderbiltin 61-81 (24-34). Nkamhoua heitti kaksi pistettä neljässä peliminuutissa.

Tulokaskauttaan pelaava Teemu Suokas ja Ball State voittivat Mid-American-konferenssissa Northern Illinoisin 58-78 (19-34). Suokas pelasi vaihdosta kymmenen minuuttia heittäen kolme pistettä ja napsien kaksi levypalloa.

Tomas Murphyn edustama Vermont haki kaksi voittoa America East -konferenssin otteluissa Mainea vastaan. Lauantaina Vermont päihitti Mainen ylivoimaisesti 30-65 (12-31). Murphy pelasi 16 minuuttia, joiden aikana hän saalisti seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja yhden syötön.

Sunnuntaina Maine pisti paremmin kampoihin, mutta Vermont voitti silti numeroin 60-88 (28-47). Murphy pelasi seitsemän minuuttia keräten yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.

Big West -konferenssissa Tuukka Jaakkola ja Cal Poly hävisivät viikonloppuna kahdesti UC Riversidelle. Perjantaina vahvan toisen puoliajan pelannut UC Riverside oli parempi loppunumeroin 86-51 (36-37). Jaakkola keräsi kaksi pistettä ja yhden levypallon kahdeksassa minuutissa.

Lauantaina UC Riverside oli toistamiseen parempi; tällä kertaa numeroin 70-53 (30-26). Jaakkola sai peliaikaa 17 minuuttia, joiden aikana hän upotti kahdeksan pistettä, noukki kaksi levypalloa ja riisti kerran.

Perjantaina Jesper Granlund ja Longwood hävisivät Winthropille 50-70 (22-36). Granlund pelasi viisikossa 28 minuuttia tilastoiden viisi pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.