Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanainen ja Bradley varmistivat Missouri Valley -konferenssissa paikkansa neljän parhaan joukossa jatkoaikavoitolla Illinois Statesta.

Bradleyn kahdeskymmenes voitto vaati bonusajan, kun Illinois State tasoitti varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla Braves nousi keulille ja kykeni pakottamaan Illinois Staten kaksi potentiaalista tasoitusheittoa ohi 74-71 (28-33) -voitossa.

Tahvanainen pelasi vaihdosta 27 minuuttia, joiden aikana hän pussitti kahdeksan pistettä ja repi viisi levypalloa. Pelitilanneheittonsa suomalainen säkitti 3/7, joista kolmoset 2/5.

Pac-12-konferenssissa Mikael Jantusen ja Utahin loppukiri jäi tyngäksi, kun Utes hävisi Stanfordille 62-70 (22-34). Puoliajalla kaksinumeroiseen tappioasemaan joutunut Utah sai monta mahdollisuutta päästä tasoihin loppuhetkillä, mutta heitot kolisivat raudoissa. Jantunen sai parkettiaikaa 19 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi yhden pisteen, kuusi levypalloa, syötön ja torjunnan.

Remu Raitanen pelasi ensimmäistä kertaa tällä kaudella aloitusviisikossa, kun San Francisco voitti selkeästi Portlandin 65-81 (20-40). Raitanen väänsi 23 minuutissa kaksi pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly hävisivät niukasti UC Irvinelle 82-76 (40-35). Läpi kauden aloitusviisikossa viihtynyt Jaakkola tilastoi yhdeksän pistettä ja kaksi levypalloa 20 peliminuutissa.

Atlantic 10 -konferenssissa Andre Gustavson ja Richmond ylsivät niukkaan 73-70 (33-32) -voittoon. Spidersin avaimena oli toisen puoliajan alun 20 pisteen purskahdus, jonka avulla Richmond selvisi loppuhetkien vapaaheitto-ongelmien ylitse. Gustavson sai peliaikaa 18 minuuttia, joiden aikana hän keräsi kaksi pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhouan ja Tennesseen kohtaloksi koitui Arkansas, joka vei voiton nimiinsä 69-86 (27-40). Nkamhoua heitti kaksi pistettä ja noukki kaksi levypalloa pelaamassaan neljässä minuutissa.

Hannes Pöllä oli toista kertaa peräkkäin aloitusviisikossa, kun UT Martin hävisi Ohio Valley -konferenssissa SIUE:lle 90-75 (50-29). Pöllä sai peliaikaa 12 minuuttia, joiden aikana syntyi kolme pistettä, yksi levypallo ja riisto.