Valtakunnallinen Seurapäivä Susijengin MM-karsintapelin ennakkona

© Kuva: Juha Tamminen

Valtakunnallinen Seurapäivä järjestettiin 30.11.2018 Espoossa, Honkahallilla, Susijengin MM-karsintapelin ennakkona. Kaikkiaan 34 seurojen edustajaa saapui paikalle verkostoitumaan ja kuulemaan päivän esityksiä. Päivän päätteeksi osallistujille tarjottiin pääsy peliin Koripalloliiton tarjoamaan aitioon.

Päivän avasi Seurapalveluyksikön puheenjohtaja Tenho Ulmanen, joka kertasi Seurapalveluyksikön toiminnot ja tarkoituksen läsnäolijoille. Tilaisuudessa jaettiin myös Koripalloliiton pronssinen ansiomerkki ansioituneelle seuratekijälle ja luottamushenkilölle, PuHu Junioreiden Jorma Kupariselle.

Toisen puheenvuoron piti seura- ja kilpailutoiminnan johtaja Susanna Strömberg, aiheenaan kevään 2019 seurapalvelun hankkeet ja konseptit, joita seurojen on jälleen mahdollisuus hyödyntää toiminnassaan.

Vilkkainta keskustelua tuotti toimitusjohtaja Ari Tammivaaran energinen esitys Koripalloliiton uudesta hyväksytystä strategiasta, sekä vuoden 2019 alussa alkavasta Assist Centeristä ja Juniorivalmennusverkostosta.

Iltapäivän päätteeksi Opetus- ja kulttuuriministeriön asiantuntija Sari Virta kertoi Seuratoiminnan kehittämistuen hakemisesta ja prosessin menettelystä, ja kuulijat saivat esittää kiperiäkin kysymyksiä sekä onnistuneista että ei-niin-onnistuneista hakutapauksista.

– Seurapalveluyksikön Valtakunnallinen Seurapäivä on vakiinnuttanut paikkansa foorumina jakaa ja saada ajankohtaista koripallotietoa sekä keskustella osallistujien kanssa seuroille tärkeistä asioista. Päivien yksi tavoite on osaamisen lisääminen, summaa Seurapalveluyksikön puheenjohtaja Tenho Ulmanen Koripalloliiton sivuilla.

– Olen tyytyväinen päivään, jossa paikalla oli runsaslukuisesti osallistujia kaikilta liiton kuudelta alueelta. Palkitsevaa oli myös seurojen edustajien positiivinen palaute päivän annista, Ulmanen toteaa.

Lähde: Basket.fi