Alle 20-vuotiaiden naisten EM-kisoissa oli vuorossa neljännesvälierät. Suomi kiusasi Unkaria pitkään, mutta joutui lopulta taipumaan 84-74.

Avausjaksolla nähtiin todella vahvaa tekemistä Suomen naisilta ja joukkue nappasi johtoaseman itselleen. Unkari sai kotiyleisöltään kuitenkin jatkuvaa tukea ja nousi ottelussa johtoon vielä ennen puoliaikaa. Tauolla tilanne oli kotijoukkueen hyväksi 46-44.

Toisella puoliajalla Unkari onnistui pitämään johtoaseman itsellään Suomen hienosta taistelusta huolimatta.

Kati Ollilainen (14/4/3) oli ottelussa Suomen parhaimmistoa. Henna Sandvik pussitti 14 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.

Suomi jatkaa taistelua sijoista 9-16 ja joukkueella on edelleen hyvät mahdollisuudet säilyttää paikkansa A-divisioonassa. Se kohtaa häviäjän Espanjan ja Irlannin välisestä otteluparista. Ottelu pelataan keskiviikkona klo 20:45 Suomen aikaa.