Saksan Bundesliigassa saadaan kausi käyntiin viikonloppuna. Crailsheim Merlinsissa nähdään taas vahva suomalaisedustus, kun Tuomas ja Joonas Iisalo jatkavat joukkueen valmennusvastuussa. Lisäksi Juho Kailio liittyi kesän aikana täydentämään valmennusryhmää.

Kesällä liikkui mielenkiintoisia huhuja päävalmentajan toimivan Tuomas Iisalon ympärillä, sillä hänet yhdistettiin liettualaisen suurseura Zalgiriksen päävalmentajan pestiin. Iisalo myöntää, että keskusteluja käytiin.

– Kiinnostusta oli ja he haastattelivat minua. Tilanne oli kuitenkin siinä mielessä yksinkertainen, että minulla juuri tehty jatkosopimus Merlinsin kanssa. He haastattelivat kolmea vaihtoehtoa päävalmentajaksi ja he päätyivät lopulta toiseen valmentajaan. He tarjosivat minulle paikkaa heidän valmennusryhmässään, mutta se ei tuntunut loogiselta tässä tilanteessa, Iisalo paljastaa Koripalloliiton verkkosivuilla.

Zalgiriksen kaltaisen joukkueen yhteydenotto osoittaa, että Merlinsin hienot otteet on huomioitu myös Saksan rajojen ulkopuolella.

– Olin tietenkin erittäin imarreltu, että Zalgiris osoitti kiinnostusta. Se kertoo siitä, että viime kausi, ja miksei aiemmatkin, on noteerattu myös muualla. Hieno asia kaikkiaan.

Iisalo aloittaa viidennen kautensa Merlinsin päävalmentajana.

Koko juttu on luettavissa täältä.

Lähde: Basket.fi