Topias Palmin Cremona koki kaksi niukkaa tappiota Italian Super cup –viikonloppuna.

Palmin kausi Italiassa käynnistyi Super cupilla. Välierässä Palmin edustama Vanoli Cremona taipui turnauksen lopulta voittaneelle Dinamo Sassarille jatkoajan jälkeen 94-101 (87-87, 49-46).

Palmi heitti 14 minuutissa kuusi pistettä, otti yhden levypallon sekä kaksi riistoa.

Super cupin pronssiottelussa Cremona sai vastaansa Brindisin. Cremona koki jälleen niukan tappion hävitessään 84-87 (55-37). Palmin merkkautti yhdeksässä minuutissa kaksi syöttöä.

– Oli mielenkiintoinen viikonloppu ja iso tapahtuma. Puitteet kunnossa ja kaikki hienosti järjestetty. Pelillisesti kaksi tappiota eikä tullut pokaalia tältä reissulta. Emme pelanneet kuitenkaan huonosti. Jos verrataan viimeisiin harjoituskauden otteluihin, niin oli ehdottomasti parempaa tekemistä koko joukkueelta. Kyllä tästä on hyvä jatkaa viikon päästä alkavaan sarjakauteen.

– Ensimmäisessä ottelussa sain vähän enemmän vastuuta ja peliaikaa ja sain jotain aikaankin. Toisessa sitten peliaika jäi vähän vähemmälle ja sitä myöten myös aikaansaannokset jäivät pienemmiksi. Mutta ei siinä mitään, muut jätkät pelasivat hyvin ja antoivat meille mahdollisuuden voittaa. Kaksi tiukkaa peliä, mutta ei jäänyt kuin oppia sarjaan, toteaa Palmi Koripalloliiton verkkosivuilla.

Lähde: Basket.fi