Italiassa kilpailukausi on saatu jo käynnistettyä Supercupin merkeissä. Supercupissa 16 joukkuetta jaettiin neljään neljän joukkueen lohkoon, joista lohkovoittajat etenevät Final Four –turnaukseen.

Viime kaudella Topias Palmi jäi Cremonassa suhteellisen vähälle vastuulle, mutta Supercupin peleissä vastuuta tuli hyvin. Palmi pelasi kuudessa ottelussa keskimäärin 23,5 minuuttia ja heitti 11,8 pistettä. Parhaassa pelissään Palmi upotti 18 pistettä ja jäi alle kymmenen pisteen vain kerran.

– Nyt olen saanut vastuuta mukavasti. Pelaamme täysin erilaista koripalloa kuin viime kaudella ja mielestäni pystyn auttamaan tässä pelitavassa joukkuetta paremmin kuin viime vuonna. Nähtävästi valmentaja on ollut samaa mieltä, kun minuutteja on tullut. Tietenkin meillä on vain kymmenen pelaajaa, niin vastuuta tulee sitäkin kautta, mutta on tuntunut erittäin hyvältä pelata nyt, Palmi kertoo Koripalloliiton verkkosivuilla.

Supercupin otteet antavat uskoa siitä, että Palmilla on edessään läpimurtokausi Serie A:ssa. Samaan hän pyrkii itsekin.

– Tavoitteena on parantaa viime kaudesta. Nyt on tullut paljon vastuuta ja haluan jatkaa sitä. Pyrin siihen, ettei kausi olisi samanlaista vuoristorataa kuin viime vuonna, ja pystyisin pitämään roolini sekä vastuuni eikä tulisi sellaisia nollapelejä tai katsomokomennuksia mitä tuli viime kaudella.

Italian Serie A käynnistyy Cremonan osalta 27.9.

Lähde: Basket.fi