Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Tomas Murphy säkitti yhdeksän pistettä, kun Northeastern nousi puoliajan 11 pisteen tappioasemasta voittoon.

Northeastern osoitti taistelutahtoa CAA-konferenssissa, kun 11 pistettä puoliajalla tappiolla ollut Huskies vei 81-77 (33-44) -voiton UNCW:n nenän edestä. Murphy ansaitsi 17 minuuttia peliaikaa, joiden aikana hän kerrytti tilastosarakettaan 9 pisteellä, kahdella levypallolla ja yhdellä riistolla.

Elias Valtosen Richmond joutui tyytymään tappioon Atlantic 10 -konferenssissa, kun VCU veti pidemmän korren loppulukemin 60-81 (25-41). Andre Gustavson viihtyi parketilla aloitusviisikossa 27 minuuttia, joiden aikana hän keräsi kasaan viisi pistettä, kaksi levypalloa, torjunnan ja kaksi riistoa.

Pac-12-konferensissa Valtosen Arizona State kärsi niukan tappion Coloradolle 73-77 (32-32). Valtonen haki yhden levypallon pelaamassaan kahdessa minuutissa.

Big West -konferenssissa Edon Maxhunin ja Long Beach Staten takaa-ajolta loppui aika, kun Cal State Fullerton selvisi voitokkaana 82-85 (27-34). Maxhuni viihtyi parketilla 16 minuuttia, joiden aikana hän teki neljä pistettä ja yhden levypallon.

Lassi Nikkarisen Montana State venytti voittoputkensa Big Sky -konferenssissa neljään piesten erinomaisen heittopelinsä turvin Idaho Staten 84-76 (38-40). Nikkarinen pelasi 10 minuuttia tarjoillen kolme syöttöä ja keräten kaksi levypalloa.

Samuli Niemisen Stephen F. Austin voitti Southland-konferensissa McNeesen 57-67 (29-33). Nieminen pelasi vaihdosta 19 minuuttia keräten yhden levypallon.

Tuukka Jaakkolan Cal Poly hävisi neljännen peräkkäisen ottelunsa Havaijin yliopiston ollessa vahvempi 54-75 (19-26). Jaakkola repi neljä levypalloa ja riisti kerran, mutta jäi pisteittä kahdeksassa peliminuutissa.