Yhdysvaltojen yliopistosarjassa viimeisen viikon aikana loukkaantumisesta toipunut Tomas Murphy palasi yli vuoden tauon jälkeen pelikentille. Olivier Nkamhoua taas säkitti yhdeksän pistettä, kun Tennessee venytti voittoputkensa kuuteen.

Tomas Murphy pelasi ensimmäiset ottelunsa Vermontin riveissä, kun Vermont voitti sunnuntaina ja hävisi maanantaina NJIT:lle. Ensimmäisen ottelun Vermont vei 78-92 (33-52), kun Murphy palasi kentille yli vuoden tauon jälkeen tilastoiden seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa seitsemässä peliminuutissa.

Toinen ottelu äityi jännitysnäytelmäksi, jossa NJIT selviytyi voittajaksi kahden jatkoajan jälkeen 81-80 (31-37, 64-64, 72-72). Murphy pelasi kahdeksan minuuttia, joiden aikaan hän upotti viisi pistettä.

Juuri ennen jouluaattoa Olivier Nkamhoua ja Tennessee venyttivät voittoputkensa kuuteen, kun Tennesseen käsittelyssä kaatui tällä kertaa USC Upstate 60-80 (26-33). Nkamhoua sai peliaikaa 13 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa yhdeksän pistettä, yhden levypallon, syötön, riiston ja torjunnan.

Ville Tahvanainen ja Bradley taistelivat kovatasoista Missourin yliopistoa vastaan uljaasti, mutta lopulta Missouri nappasi 53-54 (19-21) -voiton viimeisten sekuntien korilla. Tahvanainen oli tuttuun tapaan aloitusviisikossa keräten nimiinsä viisi pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja yhden torjunnan.

Andre Gustavson ja Richmond kärsivät 76-71 (36-33) -tappion Hofstralle, joka karkasi ohitse myöhään viimeisellä neljänneksellä. Gustavson heitti kolme pistettä, haki yhden levypallon ja jakoi yhden syötön pelaten 12 minuuttia.

Teemu Suokas ja Ball State ovat voittaneet nyt molemmat konferenssiottelunsa MAC:ssä, kun Ball State voitti Western Michiganin 76-68 (36-43). Suokas heitti kaksi pistettä kahdeksassa minuutissa.

Hannes Pöllä ja UT Martin hävisivät Ole Missille selkeästi 43-90 (19-47). Pöllä tilastoi neljä pistettä, yhden levypallon ja riiston kymmenessä minuutissa.

Lähde: Basket.fi