Televisioviikko tuo hurjan määrän huippukorista katsottavaksi ilmaiseksi

Elisa Viihde Sport -kanavat sekä -kirjasto ovat vapaassa katselussa 20.-25.10., kun televisioviikko tuo huippukoripallon kaikkien katsottavaksi.

Elisa Viihteestä on kasvanut suomalaisen koripallon koti. Ottelut näkyvät Elisa Viihteessä ja Elisan kaapelitelevisioverkossa sekä verkkosivujen ja appin kautta täysin veloituksetta televisioviikon ajan.

Tarjolla on yli 30 ottelua Suomen koriskentiltä; Mukana tuhti kattaus Miesten ja naisten Korisliigan lisäksi miesten I-divisioona A:n ja B:n otteluita sekä naisten divaria.

Sunnuntaina on tarjolla Korisliigan herkkupala, kun kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Karhu Basket isännöi Susijengi-tähdillä vahvistuneen Helsinki Seagullsin. Samana päivänä nähdään monikameratuotannolla miesten divari A:n kärkiottelu, jossa kauden tappioitta avanneet Bisons ja KoriKouvot kohtaavat.

Maanantaina on vuorossa suuren suosion saavuttanut Korismaanantai-lähetys, jossa mojovan studion kera ruoditaan BC Nokian ja Salon Vilppaan ottelua.

Lisäksi kanavalla nähdään Petteri Koposen edustaman Bayern Münchenin vierasottelu Baskets Oldenburgia vastaan sekä Valencian ja Unicaja Malagan välinen Espanjan liigan ottelu.

Katso koko otteluohjelma Elisan Viihde Sportin nettisivuilta.

Lähde: Basket.fi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.