Miesten Divari-A:ssa LoKoKo Bisons ja Oulun NMKY tasoittivat ottelupariensa voitot 2-2:een. Viimeiset välieräpaikat jaetaan joukkueiden viidensissä kohtaamisissa viikonlopun aikana.

Kristikalla oli mahdollisuus laittaa puolivälieräsarja poikki Oulussa, mutta Oulun NMKY ei tähän suostunut, vaan kaivoi kovan väännön jälkeen turkulaisvastustajastaan neljän pisteen kotivoiton.

Kristika lähti otteluun kovalla intensiteetillä ja paineli puoliajalle 36-53-johdossa. Oululaismiehistö kuitenkin taisteli itsensä mukaan peliin ja nousi kotiyleisön tuella tärkeään 91-87-voittoon.

Joukkueet kohtaavat ratkaisevassa viidennessä ottelussa sunnuntaina klo 17.00 Kupittaan palloiluhallissa.

Toisessa otteluparissa sarja oli katkolla kotijoukkue Helsingin NMKY:lle, mutta LoKoKo Bisons nousi taistelemaan välieräpaikasta venymällä vierasvoittoon numeroin 68-77 (27-35).

Joukkueiden neljäs kohtaaminen eteni tasaväkisesti vieraiden hienoisessa johtoasemassa. Minuutti ennen loppua helsinkiläiset nousivat pisteen päähän, mutta pakkovoiton edessä ollut loimaalaisjoukkue venytti eron lopulta yhdeksään pisteeseen.

Joukkueet kohtaavat ratkaisevassa viidennessä ottelussa lauantaina klo 17.00 Loimaan liikuntahallissa.