Shawn Huffin Frankfurt Skyliners palasi joulun jälkeen parketille hyvässä iskussa joukkueen voitettua kotikentällään Tübingenin. Antto Nikkarinen vuorostaan pääsi juhlimaan murskavoittoa Ruotsin liigassa.

Skyliners ei antanut Tübingenille mahdollisuuksia, vaan otti kotonaan selkeän 90-63 (45-32)-voiton. Huff käytti 20-minuuttisensa tehokkaasti viimeistellen 12 pistettä, ottaen kaksi levypalloa ja antaen yhden syötön. Huffin plus-miinus -tilasto näytti komeaa +33. Gordon Herbertin valmentama Frankfurt on voittanut otteluistaan 10 ja hävinnyt viisi.

Saksan ProA-liigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion Crailsheim koki kauden toisen tappionsa hävitessään vieraskentällä Trierille 70-76 (37-36). Crailsheimilla on 14 voittoa ja vain kaksi tappiota.

Tappion kärsi myös Anton Mirolybovin valmentama Kirchheim, joka joutui taipumaan Hanaun vieraana 68-80 (43-34). Kirchheim on voittanut puolet 16 ottelustaan.

Ranskan ProA-liigassa Jamar Wilsonin joukkue Nanterre otti kotikentällään maukkaan 84-72 (50-40)-voiton Dijonista. Wilsonille kertyi ottelussa yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa ja yksi syöttö. Nanterre on Ranskan liigassa neljäntenä yhdeksällä voitolla ja kuudella tappiolla.

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque sen sijaan taipui Chalons-Reimsin vieraana 72-83 (31-45). Gravelines-Dunkerque on sarjassa seitsemäntenä kahdeksalla voitolla ja seitsemällä tappiolla.

Nikkarisen Jämtland tylytti kotikentällään Uumajaa 106-79 (55-37)-numeroin. Nikkarinen tarjoili joukkuekavereilleen yhdeksän korisyöttöä ja tilastoi siinä sivussa viisi pistettä, kolme levypalloa ja riiston. Jämtland jatkaa kärkikahinoissa seitsemällä voitolla ja viidellä tappiolla.

Lähde: Koripalloliiton sivut.