Susijengi pelaa kaksi juhlamaaottelua ennen EM-kotikisoja 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Suomen hioessa kisakuvioitaan kuntoon, päästään myös katsomon puolella virittäytymään kisatunnelmaan.

Tampereella 29.7. ja Helsingissä 25.8. pelattavien maaotteluiden pääsyliput tulevat myyntiin tiistaina 13.6. kello 9.00.

Juhlamaaotteluissa Suomi kohtaa lauantaina 29.7. Hakametsän Jäähallissa Tampereella Latvian ja perjantaina 25.8. tulevalla EM-kisanäyttämöllä Hartwall Arenalla Venäjän. Molemmat ottelut alkavat kello 20.

Juhlamaaotteluiden lippuhinnoittelu on yksinkertainen; Suomi100-hengessä kaikki ennakkoon hankitut liput maksavat 20,17 euroa ja nopeimmat saavat parhaat paikat. Ovelta liput maksavat 25 euroa.

– Kotikisojen alkuun on alle kolme kuukautta ja odottava tunnelma tiivistyy päivä päivältä. Pian on aika kaivaa rummut kaapeista, pukeutua sinivalkoiseen ja virittää äänijänteet kuntoon. Susijengin ja fanien yhteisjuhlat käynnistyvät jo EM-kisoihin valmistavista juhlamaaotteluista, kommentoi Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio.

Lähde: Basket.fi