Salon Vilppaan kapteeni Juho Nenonen nimettiin tänä kesänä mukaan Susijengin vahvuuteen. Viime keväänä 28-vuotias laituri vietti kuukauden keväästä Argentiinan pääsarjassa Club de Regatas Corrientesin riveissä. Ensi kaudeksi Nenonen suuntaakin samaan sarjaan huippujoukkue Ciclista Olimpico de La Bandan riveihin.

Viime kaudella Argentiinan pääsarjan runkosarjan voittanut seura kuuluu ensi kauden suurimpiin mestarisuosikkeihin. Pudotuspeleissä välierissä pudonnutta joukkuetta valmentaa Fernando Duró. Duró työskenteli apuvalmentajana Argentiinan vuoden 2004 olympiakultaryhmässä.

– Juho oli meille kapteeni isolla K:lla, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Täytyy kuitenkin iloita miehen puolesta. Pelaaminen ulkomailla ammattilaisena on ollut Juholle pitkäaikainen unelma ja sen tavoittelemisesta ei voi olla harmissaan. Joukkueen kannalta Juhon lähtö on tietysti menetys, mutta yhden oven sulkeutuminen avaa yleensä oven jollekin muulle, joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen kommentoi Nenosen lähtöä seuran verkkosivuilla.¨

Nenonen valittiin viime kaudella Korisliigan kehittyneimmäksi pelaajaksi. Suomalainen pääsee tuoreessa argentiinalaisseurassaan pelaamaan myös Etelä-Amerikan cupia.

Korjaus 21.7. klo 20:46 Nenonen on pelipaikaltaan laitahyökkääjä