Alkusyksyllä kaksivuotisen sopimuksen liettualaisen Juventus Utenan kanssa allekirjoittanut Tapiolan Hongan kasvatti Carl Lindbom, 26, ei jatka Liettuassa.

Susijengiä viime EM-kotikisoissa edustanut 206-senttinen iso laitahyökkääjä etsii paraikaa uutta seuraa.

Lindbom ehti edustaa Juventusia Liettuan liigassa kymmenen ottelun verran ja Mestarien liigassa neljässä ottelussa. Liettuassa Lindbom nikkaroi keskiarvoikseen 2,4 pistettä ja 1,4 levypalloa ja Mestarien liigassa 1,5 pistettä ja 1,5 levypalloa ottelua kohden.

– Olimme seuran kanssa puolin ja toisin sitä mieltä, että lähdetään eri suuntiin. Agentillani on nyt verkot vesillä eri puolille ja katsomme kaikessa rauhassa, mikä on urani kannalta paras tilanne, Liettuasta Helsinkiin palannut Lindbom kommentoi Basket.fillä.

Korisliigassa kaudella 2008-09 debytoinut Lindbom on edustanut Suomessa Espoon Honkaa, ToPoa (Helsinki), Tampereen Pyrintöä, Bisons Loimaata ja Helsinki Seagullsia sekä Saksassa Frankfurt Skylinersiä. Lindbom palkittiin keväällä 2012 Korisliigan parhaana kuudentena pelaajana.

Vuoden 2017 EM-kisoissa Susijengiä edustanut Lindbom on pelannut miesten maajoukkueessa 36 ottelua 1,7 pisteen keskiarvolla sekä nuorten maajoukkueissa 100 ottelua 9,6 pisteen keskiarvolla.

Lähde. Basket.fi