Susijengi nappasi avausvoittonsa Okinawan turnauksessa peittoamalla Unkarin 72–89 (31–41). Ratkaisevan eron toisen jakson alussa hakenut Susijengi masensi vastustajansa tiiviillä joukkuepuolustuksellaan, jakoi hyökkäyspäässä peräti 26 syöttöä ja piti kolmosrallia esittäneen Unkarin päätösjaksolla takanaan rutiinilla.

Unkari löi pelin alkutahdit ja johti avausjakson puolivälissä pistein 11–6, kunnes Elias Valtonen herätti joukkueensa hyökkäyspään onnistumisillaan mallia. Avausjakso päättyi tasalukemiin 19–19.

Peli alkoi kääntyä Susijengille heti toisen jakson alussa, kun Susijengi alkoi voittaa järjestelmällisesti puolustuksen 1-1-tilanteita, mallikasta apupuolustusta unohtamatta. Olivier Nkamhouan hyökkäyslevypallosta tälläämän donkin jälkeen Susijengi johti jo 22–37, kunnes puolustuksen aggressiivisuus johti virhevaikeuksiin ja Unkari pääsi kaventamaan vapaaheittoviivalta eron kymmeneen.

Unkari pelotteli kuudesti kaaren takaa onnistuneen Csaba Ferenczin (20/2) johdolla Susijengiä kolmosillaan vielä päätösjakson alussa lukemissa 59-65. Shawn Hopkinsin, Mikael Jantusen ja Remu Raitasen lähes perättäisten kolmosten myötä suomalaisjohto kasvoi kuitenkin 15 pisteeseen, eikä Unkarilla ollut enää aseita ja menovettä taistella voitosta.