Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue avasi maaottelukesän Kisakallion Susi Training Centerissä Turkkia vastaan. Ottelu pysyi tasaisena päätösneljänneksen alkuun asti, mutta sen jälkeen kotijoukkue meni menojaan ja nappasi maukkaan 58-52-voiton.

Turkki aloitti ottelun pirteästi ja meni heti alkuminuuteilla 7-0-johtoon. Vierailijat johtivat avauskympillä parhaimmillaan yhdeksällä pisteellä, mutta Suomi onnistui hivuttautumaan tuntumaan heti toisen neljänneksen alkupuolella.

Puoliajalla Turkki johti 32-28, mutta heti toisen puoliajan alussa Suomi onnistui nousemaan aluksi rinnalle ja sitten ohi.

Suomen joukkueen päävalmentaja Jussi Laakso oli tyytyväinen voittoon, mutta esitys jätti parannettavaa.

– Totta kai hieno fiilis, kun ensimmäinen maaottelu on takana ja se oli voitokas esitys. Myös henkilökohtaisesti itselle sillä on merkitystä, kun ensimmäistä kertaa toimin nuorten maajoukkueessa päävalmentaja, kommentoi Laakso Koripalloliiton sivuilla.