Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kenraaliotteluissa Sudenpennut saa vieraakseen Kreikan lauantaina ja sunnuntaina Kisakallion Susi Training Centerissä.

Ensi torstaina Montenegrossa alkaviin B-divisioonan EM-kisoihin valmistautuvalle Suomelle Kreikkaa vastaan pelaaminen on jo tuttua puuhaa. Viime viikonloppuna Suomi oli leirillä Ateenassa, jossa kaksi ottelua Kreikkaa vastaan päättyivät niukkoihin tappioihin.

– Yritämme jatkaa samalla tavalla kuin viimeksikin. Tasaisia kamppailuja toivotaan ja tietysti haluamme olla se joukkue, joka on viimeisten hetkien kamppailussa pari jalan mittaa edellä. Viimeksi olimme jäljessä, Suomen päävalmentaja Jussi Räikkä kommentoi Koripalloliiton sivuilla.

– Isoin asia on nähdä, että pystymmekö viemään meidän puolustusta eteenpäin: vastustajalle vähemmän helppoja koreja, tekemään jatkuvalla pallonpaineella vastustajan pelinrakentelun ja syöttämisen vaikeaksi ja seuraavan askeleen ottaminen levypallopelissä.

Suomi kohtaa Kreikan Kisakallion Susi Training Centerissä lauantaina 11.8. kello 17 ja sunnuntaina 12.8. kello 14.

– Hyökkäyksessä iso haaste on, että riittääkö meillä kahdessa peräkkäisessä pelissä bensa. Edellisten pelien analysoinnissa tuli ilmi, että se loppui.

– Ja totta kai meillä on viisitoista pelaajaa viikonloppuna mukana ja kaksitoista lähtee EM-kisoihin. Nyt haetaan viimeisiä näyttöjä, että keille pelaajille se kisapassi leimataan.

Lähde: Basket.fi