Kia Vaalavirran San Francisco joutui taipumaan WCC-konferenssin toisessa ottelussa BYU:n viedessä pisteet kotiin loppunumeroin 67-59 (27-28). Vaalavirta huhki aloitusviisikossa 36 minuuttia tuoden joukkueelleen kuusi pistettä, seitsemän levypalloa ja kaksi syöttöä.

Venla Variksen Grand Canyon aloitti Western Athletic-konferenssiurakkansa matkaamalla Utah Valleyn vieraaksi. Tasaisena alkanut kamppailu päättyi lopulta kotijoukkueen 46-57 (21-25)-voittoon. Varis pelasi ottelussa 14 minuuttia jääden ilman tilastomerkintöjä.

Manhattanin loppukiri MAAC-avauksessa ei riittänyt voittoon saakka, vaan se kärsi niukan tappion Canisiuksen vieraana ottelun päättyessä numeroihin 44-47 (16-27). Sini Mäkelä pussitti 22 peliminuutissa kolme pistettä, noukki kaksi levypalloa, tarjoili yhden syötön ja riisti pallon kertaalleen. Menna pelasi avauskentällisessä kolme minuuttia jääden pisteittä.

Purdue Fort Wayne pelasi jo kolmannen Summit-konferenssin ottelunsa, joka päättyi South Dakota Staten voittoon lukemin 85-52 (37-20). Sofia Rajala pelasi ottelussa minuutin jääden ilman tilastomerkintöjä.

Lähde: Koripalloliiton sivut.