16-vuotiaiden poikien B-divisioonan EM-kisoissa Suomi sijoittui kolmanneksitoista, kun Sudenpennut voitti päätöspelissään Unkarin 91-61 (42-25).

EM-kisojen viimeisessä ottelussaan Suomella ei ollut vaikeuksia missään vaiheessa, kun Sudenpennut kasvatti johtoaan tasaisesti neljännes neljännekseltä. Päävalmentaja Ville Neva jakeli kiitosta erinomaisesta aloituksesta.

– Viimeiseen peliin latautuminen onnistui joukkueelta hyvin ja toteutimme sellaisella aktiivisuuden tasolla, että peli oli hyvin meidän kontrollissa alusta asti. Onnittelut siitä pojille, Neva toteaa Koripalloliiton verkkosivuilla.

Unkaria vastaan Suomelta vireessä olivat Miro Little (23/2) ja Eino Pällijeff (20/6), joita säestivät Joona Heinonen (10/5/3 syöttöä) ja Gezim Bajrami (10/9).

Suomen loppusijoitus oli turnauksessa kolmastoista.

– Eurooppalaisen koripallon taso on korkea ja leveä, jolloin marginaalit ovat pienet. On selvää, että analysoitavaa tästä paljon jää, parempaan pystymme ja siihen kannattaa kunkin roolissaan kovasti pyrkiä. Tarkempien analyysien aika on kuitenkin vähän myöhemmin. Nyt eletään viimeiset hetket yhdessä täällä Montenegrossa ja lähdetään huomenna kohti kotia, Neva kiteytti.

Lähde: Basket.fi