Sasu Salinin Malaga nappasi avausvoittonsa EuroCupin jatkolohkossa

© Kuva: Juha Tamminen

Sasu Salinin Malaga nappasi avausvoittonsa EuroCupin jatkolohkossa tiukan taistelun jälkeen. Jamar Wilson oli puolestaan Lietkabelisin ykkösnimi Mestarien liigassa, mutta liettualaisjoukkue joutui pettymään.

Salin pussitti 10 pistettä Malagan voittaessa Belgradin Punaisen tähden kotonaan 79-74 (51-37). Salin sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Malagalla on kahdesta ottelusta yksi voitto.

Shawn Huffin ja Erik Murphyn Frankfurt sen sijaan koki toisen tappionsa EuroCupin jatkolohkossa. Gordon Herbertin valmentama Frankfurt joutui tunnustamaan Lokomotivin paremmakseen 69-92 (32-42). Murphy lukeutui jälleen joukkueensa tehomiehiin 11 pisteen ja kolmen levypallon saaliillaan. Huffin tilastokirjoihin merkittiin kolme pistettä, levypallo, syöttö ja torjunta. Frankfurt on hävinnyt molemmat pelinsä.

Mestarien liigassa Wilsonin Lietkabelisin mahdollisuudet edetä lohkosta jatkoon kokivat kolauksen, kun se hävisi vieraskentällä CEZ Nymburkille 71-78 (32-37). Wilson oli joukkueensa hahmo 18 pisteellä ja kahdella syötöllä. Hän oli myös joukkueensa ainoa, joka ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin ottelussa.

Lietkabelis on lohkossaan kuudentena kolmella voitolla ja seitsemällä tappiolla. Jatkopaikkaan oikeuttava neljäs paikka on kahden voiton päässä, kun Lietkabelisillä on neljä ottelua jäljellä.

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg taipui Tuovin entisen seuran Besiktasin käsittelyssä 64-69 (36-32). Strasbourg on lohkossa toisena kuudella voitolla ja neljällä tappiolla.

Lähde: Basket.fi