Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann julkaisi ehdokkaansa helmikuun lopun MM-karsintaotteluihin Sloveniaa vastaan. Yhteensä 4,5 kautta slovenialaisessa Olimpija Ljubljanassa pelannut Sasu Salin tuntee tulevan vastustajan hyvin.

– Kiva päästä taas maajoukkueen mukaan. Onhan Slovenia hemmetin kova jengi ja heillä on pari hyvää pelaajaa jokaiselle pelipaikalle. Siellä on paljon entisiä joukkuekavereita ja tuttuja joukkueessa. En ihmettele, että he ovat menestyneet arvokisoissa viime aikoina, sillä materiaali on todella kova, Salin kehuu hallitsevaa Euroopan mestaria ja olympianelosta Koripalloliiton sivuilla

Ensimmäinen kohtaaminen pelataan Espoon Metro Areenalla 25.2. ja kolme päivää myöhemmin joukkueet kohtaavat Susijengille tutuissa EM-maisemissa Koperissa.

– Kiva mennä taas Sloveniaan, vaikka olisin toivonut, että peli oltaisiin pelattu Ljubljanassa. Meillä on kuitenkin maajoukkueen kanssa hyviä muistoja Koperista ja on siellä Olimpijankin kanssa joku peli voitettu. Mukavaa palata takaisin ja nähdä vanhoja tuttuja, iloitsee Salin.

Suomessa rajoitukset ovat hellittäneet sen verran, että otteluun saadaan ottaa jälleen yleisöä. Salin toivoo kotiyleisöltä vahvaa kannustusta tärkeässä MM-karsintaottelussa.

– Olisi ankea pelata, jos areena olisi tyhjä ja on hieno päätös, että yleisöä saadaan taas ottaa katsomoon. Loistavaa päästä pelaamaan taas kotiyleisön eteen!

Lähde: Basket.fi