Susijengin luottomies Sasu Salin siirtyi kahden ja puolen Gran Canariassa vietetyn kauden jälkeen toiseen suosittuun turistikohteeseen Malagaan kesällä. Malaga on kuulunut Espanjan liigan kestomenestyjiin ja samalla Salin pääsee tekemään paluun myös Euroliigakentille. Aurinkorannikon seura on voittanut Espanjan mestaruuden historiansa aikana kertaalleen ja on viime vuosien aikana ollut runkosarjan kärkikastissa. Tällä kaudella Salin uskoo Malagan taistelevan jälleen sarjataulukon terävimmässä kärjessä.

– Tosi tiukkaa tulee taas varmasti olemaan. Meillä on hyvä jengi kasassa ja osaamista jokaiselle pelipaikalle. Uskon meidän olevan kärkikahinoissa mukana, Salin ennakoi Koripalloliiton sivuilla.

Malaga aloitti kilpailukautensa Espanjan Superliigassa, jossa se hävisi välierässä Valencialle 78-83. Salinin mukaan joukkueen kohtaloksi koitui heikko avausneljännes, jonka Valencia jyräsi 31-18.

– Alkua lukuun ottamatta meni ihan hyvin. Ilman ensimmäisen jakson huonoa peliä olisimme voineet voittaa ottelun. Sitä nyt on kuitenkin turha enää jossitella.

Salin on tunnettu erityisen hyvänä ”3-and-D” –pelaajana, joka on erinomainen puolustaja ja hyökkäyspäässä on vihreä valo päällä, kun hän saa pallon kolmen pisteen rajan taakse. Malagassa Salinin lahjoja käytetään hieman aiempaa monipuolisemmin.

– Minulle on settejä, joissa minulla on vastuuta hieman enemmän pallon kanssa ja yritän luoda enemmän paikkoja joukkuekavereille. Vähän uusi juttu minulle, mutta ihan mielenkiintoinen enkä vieroksu sitä yhtään, Salin paljastaa.

Salinin ja Malagan kausi alkaa sunnuntaina Murcian vieraana.