Koripallon Mestarien liigassa nähtiin suomalaisia tositoimissa ja Sasu Salin pääsi tuulettamaan voittoa Lassi Tuovin Strasbourgista.

Salin paukutti 16 pistettä Teneriffan hakiessa Strasbourgista 85-67 (47-32)-voiton. Salinille merkittiin myös neljä levypalloa, syöttö ja kaksi riistoa. Emir Sulejmanovic sai tilastoihinsa kaksi pistettä. Teneriffa on voittanut molemmat ottelunsa jatkolohkossa ja Strasbourgilla on voitto ja tappio. Luukas Vaara oli Strasbourgin kokoonpanossa, muttei saanut peliaikaa.

Mikael Jantusen Oostende kamppaili Malagan kanssa tiukasti, mutta toisella puoliajalla espanjalaisjoukkue näytti vahvuutensa ja kiri 75-59 (35-34)-voittoon. Jantunen heitti seitsemän pistettä ja otti kolme levypalloa. Oostenden kohtaloksi koituivat pallonmenetykset, joita tuli peräti 22.

Elias Valtosen Manresa aloitti oman jatkolohkovaiheensa 68-74 (34-42)-tappiolla turkkilaiselle Bursalle. Valtonen kasasi tilastoihinsa kuusi pistettä, kolme levypalloa, syötön ja torjunnan.

Itävallan liigassa Aapeli Alasen St. Pölten koki viidennen perättäisen tappion taipuessaan Flyers Welsille 50-67 (22-32). Heikosta heittopelistä kärsinyt Alanen sai tililleen kaksi pistettä, mutta auttoi joukkuettaan kahdeksalla levypallolla ja riistolla.

Lähde: Basket.fi