Jo perjantaina selkein lukemin Saksalle Berliinissä hävinnyt Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue hävisi toistamiseen isännille 96-35 (59-16).

– Tämän päivän peli ei tarjonnut kovin montaa ilonaihetta. Ehkä kokemusta sitäkin enemmän, Suomen päävalmentaja Antti Koskelainen sanoo Koripalloliiton verkkosivuilla.

– Kesän kokonaisuutta ajattelen saimme hyvää harjoitusta prässin murtamisesta ja pelien käynnistämisestä aggressiivista puolustusta vastaan.

Suomelta korkeimman pistemäärän heitti Lauri Hänninen, joka sai kokoon 17 pistettä ja neljä levypalloa.
Sudenpennut hävisi molemmat Berliinissä pelatut ottelut selvin numeroin, mutta mahdollisuus turkinpesuun on ensi maanantaina ja tiistaina Dubrovnikissa pelattavissa Kroatia-otteluissa.

– Joskus elämässä kohtaa asioita, jotka eivät ole suoraan omassa vaikutuspiirissäsi. Kaikkiin tapahtumiin ei voi vaikuttaa, vaikka kuinka haluaisi. Omasta suhtautumisestaan ja ajatuksista tapahtumiin kuitenkin on aina vastuussa sekä niiden synnyttämistä teoista. Uskon ja toivon, että näiden kahden Saksa-maaottelun synnyttämät tunteet ja ajatukset konkretisoituvat meidän poikien harjoittelussa tulevina vuosina, Koskelainen virkkoo.

– Tämän kesän osalta elämme rakennusvaihetta, jossa valmistaudumme B-divisioonan EM-kisoihin elokuussa. Rakentaminen on joskus hankalaa ja vaikeuksien sävyttämää. Jos tämä olisi helppoa, sitä tekisivät kaikki.

Lähde: Basket.fi