Korisliiga-kausi 2019-2020 on jo oven takana. Ennen virallisten sarjaotteluiden alkamista Pyrintö hioo kuntoaan neljässä harjoitusottelussa. Näistä otteluista kaksi pelataan Tampereen Pyynikillä.

Harjoitusotteluiden sarjan avaa 12.9. kotiottelu Kataja Basketia vastaan. Ilari Seppälän siirryttyä Ranskaan ja Pyrintö-kasvatti Topias Palmin jatkettua hienossa nosteessa olevaa uraansa Italiaan on joensuulaisryhmä kokenut muutoksia rosteriinsa. Uusina kasvoina joukkueeseen on liittyneet mm. Susijengi-debyyttinsä tänä kesänä tehnyt Aapeli Alanen ja viime kaudella Ura Basketissa esiintynyt Fiifi Aidoo.

Toisessa harjoitusottelussa 18.9. Tampereelle Pyynikin uusia valoja ihmettelemään saapuu viime vuosien kestomenestyjä Salon Vilpas. Susijengi-konkareiden tähdittämä Vilpas on useampana vuonna mennyt mitalipeleihin, eikä joukkueen runko ole tulevallekaan kaudelle suuria muutoksia kotimaisten pelaajien osalta ole kokenut.

Kotona pelattujen otteluiden jälkeen joukkue matkaa 20-22.9. Ruotsiin Uumajaan, jossa edessä on myös kaksi ottelua paikallista Umea Basketia ja Jämtlandia vastaan. Molemmat joukkueista etenivät Ruotsin Basketligassa pudotuspeleihin.

Umean matka päättyi puolivälierissä lopulta mestaruuteen asti edenneen Södertäljen käsittelyssä. Jämtland puolestaan hoiteli puolivälierissä BC Lulean, mutta välierissä myös heidän matkansa tuli päätökseensä Södertäljeä vastaan.

Lähde: Pyrinnön verkkosivut