Petteri Koponen iski tällä kaudella toistamiseen huippupisteet taululle ilman ohiheittoja, kun hän nakutti 19 pistettä Joventut Badalonaa vastaan.

Barcelona ei antanut naapuriseuralleen mahdollisuuksia, vaan haki Badalonasta selvän 76-56 (32-28)-voiton. Koponen teki virheetöntä jälkeä heittäen 19 pistettä ilman ainuttakaan ohiheittoa. Kakkoset upposivat sisään 6/6, kolmen pisteen heitot 2/2 ja ainoa vapaaheittokin putosi pussiin. Koponen tilastoi lisäksi kaksi levypalloa ja yhden syötön. Aiemmin tällä kaudella Koponen tilastoi 23 pistettä täydellisellä heittopelillä.

– Tänään sain vähän normaalia enemmän heittopaikkoja ja heitto onneksi upposi. Tärkeä voitto meille pudotuspelien asetelmia ajatellen, Koponen iloitsee Koripalloliiton sivuilla.

Sasu Salinin Gran Canaria otti kuudennen peräkkäisen voittonsa Espanjan liigassa, kun se voitti kotikentällään Manresan 95-76 (51-43). Salin urakoi 23 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä. Gran Canaria nousi Barcelonan kantaan kuudenneksi.

Voiton makuun pääsi myös Jamar Wilson, joka otti Estudiantesin kanssa kovan päänahan kaataessaan vieraskentällä Malagan 78-66 (37-28). Wilsonille kertyi peliaikaa kymmenen minuuttia ja sinä aikana hän kasasi neljä pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Estudiantes taistelee edelleen tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta ja on tällä hetkellä kahden voiton päässä kahdeksannella sijalla olevasta Andorrasta.

Lähde: Basket.fi