Susijengi.com lähettää noin 30 minuuttia jokaisen Suomen ottelun päätöksen jälkeen studio-ohjelmaa, jonka vetäjinä toimivat Suomen ykköskoripalloselostaja Kristian Palotie sekä mainetta Yhdysvaltojenkin koripallopiirissä luonut koripalloanalyytikko Mika Honkasalo.

Vieraana on vuoden 2015 Korisliigan Suomen mestari ja vuoden tulokas Marius van Andringa.

Suomi otti avausottelussa huikean voiton Ranskasta ja Ottelu eteni lopulta kahden vuoden takaisen EM-ottelun tavoin jatkoajalle. Tällä kertaa Susijengi Jamar Wilsonin ja Lauri Markkasen johdolla käänsivät kuitenkin Suomelle huikean 86-84 voiton.

Erik Murphy ei onnistunut avausottelussaan hyökkäys- eikä puolustuspäässä. Murphy joutuukin petraamaan hurjasti tuleviin otteluihin.

Petteri Koponen oli tietenkin tärkeä lenkki Susijengissä, mutta onko Koponen miten kovassa kunnossa? Miten tärkeä Petteri Koponen loppujen lopulta on Susijengille? Koponen kantaa Susijengin peliä niin vahvasti, että hänen peliminuuttinsa täytyy maksimoida Eurobasket 2017 -turnauksessa, vaikka kunto ei olekaan täydellinen.

Teemu Rannikko päätti lähteä Eurobasket 2017 -turnaukseen pitkän pohdinnan jälkeen. Vaikka hänen pelillinen ansionsa kentällä oli hyvin vähäinen, Rannikko tuo kuitenkin Suomen peliin todella paljon lisäarvoa vaihtopenkiltä. Rannikko toimii paljon Dettmannin ja muiden valmennushenkilöiden tukena ja luo Susijengin taktiikkaa ja antaa ohjeita jatkuvalla syötöllä.

On siis Susijengin etu, että Teemu Rannikko on mukana.

Tilaa Sportti TV:n YouTube-kanava tästä ja pysy ajantasalla Susijengin tuoreimmista käänteistä!