Alaraajavamman takia muutamia viikkoja huilannut Sofia Pelander teki paluun pelikentille viikonloppuna Ruotsin liigassa.

Pelander urakoi 31 minuutissa 15 pistettä, viisi levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa, mutta Norrköping joutui taipumaan Wetterbygdenin vieraana 60-67 (35-38). Norrköping aloitti kautensa kolmella voitolla, mutta sen jälkeen Pelander loukkaantui ja on hävinnyt nyt viisi seuraavaa peliään ollen sarjassa kahdeksantena.

Janne Hännisen valmentama Uppsala pisti tiukasti kampoihin IK Eosille ja oli lähellä kauden avausvoittoaan, mutta vierailijat nousivat vahvan päätösneljänneksen (32-19) turvin 83-75 (32-40)-voittoon.

Saksan Bundesliigassa Helmi Tulosen Saarlouis pääsi juhlimaan viikolla suomalaiskohtaamisen voittoa, kun Saarlouis kaatoi kotonaan Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Riesin 74-54 (42-28). Tulonen tilastoi komeasti 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Äijänen saalisti tilastokirjoihinsa kuusi pistettä sekä neljä levypalloa ja Mäkitalo komppasi kahdella pisteellä, kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla.

Saarlouis oli tulessa myös viikonloppuna, kun se emännöi BG 74:ää. Saarlouis piti pintansa nappaamalla 77-72 (33-33)-voiton. Tulonen teki taas tasaista jälkeä 10 pisteellä, kolmella levypallolla ja yhdellä syötöllä. Saarlouis on sarjataulukossa kahdeksantena.

Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz otti toisen peräkkäisen voittonsa hakiessaan vieraspisteet Braunschweigista 63-61 (29-29)-voitolla. Pirttinen koristeli tilastojaan kahdeksalla pisteellä ja kahdella levypallolla ja Grönbergin tilastolakanaan kirjattiin kolme pistettä sekä kaksi levypalloa. Voitolla Chemnitz nousi sarjassa yhdeksännelle sijalle.

Anniina Äijäsen edustama Sedis Basquet tukevoitti asemiaan sarjan kärkitaistelussa voittamalla vieraskentällä Sant Adrian 59-50 (34-16). Äijänen jäi kahdessa minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Sedis Basquet pitää sarjataulukossa viidettä sijaa hallussaan.

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna otti kauden toisen voittonsa kaatamalla kotikentällään C.B. Arxilin 79-60 (33-22). Pounds oli pirteänä 12 pisteen, kahden levypallon, neljän syötön ja riiston saldollaan.

Annika Holopaisen Gdansk joutui taipumaan Puolan liigan ottelussa Lublinille 54-74 (29-53). Holopainen kasasi kuusi pistettä ja kolme levypalloa. Gdansk on voittanut kahdeksasta pelistään yhden.

Vilma Kesäsen KR jatkaa Islannin liigan kärkipaikalla, kun KR kukisti kotonaan Valurin 82-79 (41-38). Kesänen heitti ottelussa viisi pistettä, otti kuusi levypalloa ja antoi neljä syöttöä.