Olympiakomitea hakee kokoaikaiseen työsuhteeseen kahta avainpelaajaa; lasten liikunnan ja urheilun asiantuntijaa sekä joukkuepelien lajiryhmävastaavaa. Tavoitteena on löytää työpari tukemaan joukkuepelien yhteistyötä ja urheilijan polun kokonaisvaltaista kehittämistä.

Koripalloliiton sivuilla kuvaillaan, että lasten liikunnan ja urheilun asiantuntijalla tulee olla intohimoa ja osaamista urheilijan polun lapsuusvaiheeseen. Hakijan pitäisi haluta tehdä lapsen päivästä parempi. Sellaisen päivän, jossa on paljon liikettä, leikkiä ja iloa, monipuolisuutta ja -lajisuutta sekä terveelliset elämäntavat. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.1.2019.

Tehtävänä on vastata lasten (alle 13 v.) liikunnan ja urheilun kehitystyöstä tiiviissä yhteistyössä Olympiakomitean seuratoiminnan ja huippu-urheilun tiimien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös joukkuepelien yhteistyön vahvistaminen. Hakijalta vaaditaan oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa, kykyä toimia ja kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa ja kyky pärjätä hyvin myös paineen alaisena. Eduksi katsotaan kokemus seuratoiminnasta erityisesti joukkuepelien osalta.

Joukkuepelien lajiryhmävastaavalla on vahva kokemus ja osaaminen huippu-urheiluvalmennuksesta sekä valmennusjärjestelmien kehittämisestä. Lajiryhmävastaavana valittu vastaa yhteistyössä lajien kanssa pitkän tähtäimen huippu-urheilumenestyksestä edistämällä laadukkaiden valmentautumisprosessien toteutumista. Tehtävänä on sparrata lajien huippu-urheilustrategiaa ja olla mukana lajien valmennusjärjestelmien sekä valmennuksen kehittämisessä. Tehtävä on määräaikainen alkaen 1.1.2019 ja päättyen 30.6.2022.

Haku päättyy 6.11.2018. Tarkemmat työnkuvaukset ja hakuohjeet löytyvät täältä.