Odabasille komea piste-ennätys – Iisalon ja Vertion Crailsheim ProA:n välieriin

© Kuva: Juha Tamminen

Anton Odabasi sai runsaasti vastuuta ja käytti sen hyväkseen Turkin liigassa nostelemalla 21 pistettä. Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion Crailsheim Merlins eteni Saksan ProA:n välieriin suoraan kolmella voitolla.

Anton Odabasi pelasi lähes koko ottelun, kun Trabzonspor kohtasi kotonaan Eskisehirin. Odabasi kiitti vastuusta heittäen 21 pistettä ja lisäksi hän otti neljä levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Odabasin vahva esitys ei riittänyt kuitenkaan voittoon saakka, sillä Eskisehir kuittasi ottelusta 86-73 (48-44)-voiton. Trabzonspor on sarjassa kymmenentenä.

Tuomas Iisalon Vesa Vertion Crailsheim ei antanut Hanaun yllättää itseään missään vaiheessa, vaan otti kolmannen ja ratkaisevan voiton numeroin 99-75 (58-39). Näin Crailsheim eteni ProA:n välierään, jossa se kohtaa voittajan otteluparista Heidelberg-Trier.

Ranskan liigassa sekä Jamar Wilson (kuvassa) että Lassi Tuovi pääsivät tuulettamaan tärkeitä voittoja. Wilsonin Nanterre nappasi 86-79 (67-67. 23-29)-jatkoaikavoiton Hyeres-Toulonista. Wilson auttoi joukkuettaan kahdella pisteellä ja kahdella levypallolla. Nanterre on sarjassa yhdeksäntenä, mutta Ranskan sarja on hyvin tasainen. Nanterre on esimerkiksi vain voiton päässä neljäntenä olevasta Dijonista.

Tuovin luotsaama Gravelines-Dunkerque otti kotikentällään 97-83 (44-35)-voiton Chalons-Reimsistä. Voitolla Gravelines-Dunkerque hivuttautui Nanterren taakse yhdeksänneksi.

Lähde: Basket.fi