Olympiakarsintoihin valmistautuvan Tshekin pallollisen pelaajan puolustus ja 217-senttisen Ondrej Balvinin ankkuroima joukkuehyökkäys olivat nuorelle Susijengille myrkkyä lauantaina Prahassa. Keski-iältään 22,3-vuotiaan Susijengin vauhtipeli ja urheilullisuus saivat Tshekin pysymään varpaillaan, vaikka ottelu päättyikin kotijoukkueen 78–65 (33–32) -voittoon.

Kahdesta kesän ensimmäisen maaottelunsa pelanneesta joukkueesta Tshekki oli kookas, konservatiivinen ja kokenut kun taas Susijengi pyrki puremaan isäntäjoukkuetta nilkkaan vauhtipelillä. Susivalmennuksen pelikonsepti toimikin kuin unelma avausneljänneksellä, jonka jälkeen hurmoksessa pelanneen Lassi Nikkarisen johtama vierasjoukkue johti pisteissä 12–24.

Pelin kolmella viimeisellä neljänneksellä kuskin paikalla istui tukevasti Tshekki. Isäntäjoukkue pakotti vieraansa ylivarovaiseksi pallollisen pelaajan koko kentän miesvartioinnillaan ja omassa hyökkäyspäässään Tshekki käytti 217-senttistä ja 120-kiloista Ondrej Balvinia tehokkaasti hyödykseen pyrkiessään luomaan tilaa heittäjilleen.

Vaikka Susijengin puolustuspelaaminen oli kelpo tasolla suurimman osan ottelusta, avausjakson jälkeen hyytynyt kolmen pisteen heittopeli (kolmella viimeisellä jaksolla yhteensä 3/19) ja Tshekin päätösjakson alun hyökkäyslevypallot koituivat turmioksi. Tshekki johti parhaimmillaan päätösjaksolla lukemissa 70–53, kunnes Susijengi sai viime minuuteilla heittonsa taas uppoamaan ja kuroi eron vielä 70–61:aan.

Ottelun lopussa taululla komeilivat Tshekin 78-65-voittolukemat.