Nina Augustinin Robert Morris otti lauantaina voiton Ella Väätäsen edustamasta Long Island Universitystä lukemin 55–44 (25–17). Augustin pussitti ottelussa 2 pistettä ja kauhoi 3 levypalloa 21 minuutin peliajalla. Väätänen pelasi LIU:n paidassa 6 minuuttia osuen 4 pistettä ja riistämällä pallon kertaalleen.

Elina Koskimiehen American ei löydä pysäyttäjäänsä NCAA-parketeilla. Lauantaina American University kaatoi Lehihgin 14 perättäisessä voitossaan. Koskimies pussitti ottelussa 6 pistettä, haki 6 levypalloa sekä torjui vastustajan heiton kertaalleen.

Sini Mäkelän Manhattan Jaspers kaatoi lauantaina Fairfieldin yliopistojoukkueen numeroin 55–44 (30–19). Mäkelä urakoi 6 pistettä, 7 levypalloa sekä syötön ja riiston 17 minuutissa. Voitto oli Manhattanille toinen perättäinen.

Jaspers kaatoi torstaina Niagaran yliopistojoukkueen 82–64 (36–27). Mäkelä pussitti kotiottelussa yhden kolmen pisteen heiton ja haki 3 levypalloa 17 minuutin peliajalla.

Helmi Tulonen pussitti 4 pistettä ja haki 3 levypalloa 13 minuutissa Duquesnen yliopiston kaatuessa Saint Joseph´sille numeroin 50–69 (25–40).

Sara Rokkasen Toledo kaatui lauantaina Central Michiganin yliopistolle lukemin 47–85 (20–45). Rokkanen tilastoi ottelussa 4 syöttöä ja 2 levypalloa 14 minuutin peliajalla.

Marianne Kalin ja Sandra Karsten pelasivat pirteää heittopeliä Hofstran kaatuessa perjantaina Towsonin yliopistojoukkueelle äärimmäisen niukasti numeroin 72–73 (36–43). Kalin pussitti 12 pistettä, haki 5 levypalloa, syötti ja blokkasi kertaalleen sekä otti kaksi riistoa. Karsten urakoi 11 pistettä, haki 7 levypalloa ja passasi kaksi syöttöä.

Anniina Äijänen pussitti 9 pistettä Xavierin yliopistojoukkueen kaatuessa Marquetten yliopistolle numeroin 63–80 (23–41). Hän lisäsi tilastoihinsa 7 levypallloa, yhden syötön ja kolme torjuntaa 32 minuutin peliajalla.

Selina Dockery pussitti 2 pistettä ja haki yhden levypallon Monmouthin yliopistojoukkueen kaatuessa Maristin yliopistolle numeroin 57–85 (31–49.) Dockery pelasi 8 minuuttia.

Lähde: Koripalloliiton sivut.