Nina Augustin johdatti Robert Morrisin viimeviikkoisen takaiskun jälkeen takaisin voittojen tielle naisten NCAA:ssa joukkueen kaataessa Saint Francisin makeasti vieraissa lukemin 66-60 (32-33). Viisikossa aloittanut Augustin kohensi piste-ennätystään pussittamalla komeat 18 pistettä kolmoskaaren takaa ja koristeli tilastojaan lisäksi neljällä levypallolla, yhdellä syötöllä sekä riistolla 36 minuutin aikana. Robert Morris pitää Northeast-konferenssin kärkisijaa 12 voitolla ja yhdellä tappiolla.

ACC-konferenssissa Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech venyi neljänteen peräkkäiseen voittonsa lyödessään Clemsonin kotihallissaan selvästi lukemin 53-75 (23-34). Lahtinen ehti kuudessatoista peliminuutissaan upottaa kuusi pistettä, repiä viisi levypalloa sekä syöttää ja riistää kolmesti.

Sara Rokkasen Toledo kärsi harmittavan kotitappion, kun MAC-konferenssin itäisen divisioonan kärkijoukkue Miami vei voiton numeroin 65-56 (35-32). Rokkanen toi vaihdosta joukkueelleen seitsemän pistettä, kaksi levypalloa sekä kaksi syöttöä 22 minuutissa.

Elina Koskimiehen American varmisti 13. peräkkäisen voittonsa Patriot League-konferenssissa noustessaan viimeisillä sekunneilla kahden pisteen tappioasemasta kahden pisteen voittoon Bostonin jäädessä nuolemaan näppejään. Ottelu päättyi lukemiin 48-50 (18-22). Koskimies uurasti 36 minuuttia viimeistellen seitsemän pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön sekä riiston ennen virhetilinsä täyttymistä.

Venla Variksen Grand Canyon jäi pahasti telineisiin, kun California Baptist tylytti vierasjoukkuetta lukemin 50-93 (18-45). Varis lukeutui kuitenkin joukkueensa valopilkkuihin pussittaessaan 13 minuutin aikana seitsemän pistettä.

Marika Korpisen George Mason kävi hakemassa Atlantic-10-konferenssissa vierasvoiton Richmondista numeroin 67-52 (33-24). Korpinen pelasi viisikossa 13 minuuttia kauhoen neljä levypalloa.

Northeast-konferenssin häntäpäässä keikkuva Long Island kohensi asemiaan kaivamalla toisen voittonsa päihittäen Sacred Heartin niukasti lukemin 64-69 (28-36). Ella Väätänen urakoi voitossa 32 minuuttia heittäen kaikki pelitilanneheittonsa sisään ja viimeistellen monipuoliseen tilastoriviinsä yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä, kaksi torjuntaa sekä kaksi riistoa.

Mid-American-konferenssissa Ninni Salmen Northern Illinois ylsi toiseen peräkkäiseen kotivoittoonsa nujertaessaan Western Michiganin luvuin 64-77 (26-45). Salmi kauhoi kahdeksassa peliminuutissaan kaksi levypalloa sekä tarjoili yhden syötön.

Kia Vaalavirran San Francisco sai West Coast-konferenssissa vastaansa Portlandin, joka veti ottelussa pidemmän korren ja varasti vierasvoiton lukemin 69-66 (41-33). Vaalavirta pelasi minuutin jääden ilman tilastomerkintöjä.

Summit League- konferenssissa Sofia Rajalan Fort Wayne kärsi kuudennen peräkkäisen tappionsa South Dakota Staten ollessa parempi luvuin 68-92 (34-48). Kauden viidennen esiintymisensä tehnyt Rajala jäi kahdessa minuutissaan ilman tilastomerkintöjä.

Lähde: Koripalloliiton sivut.