Viime viikolla kauden ensimmäisen tappionsa kokenut Andre Gustavson ja Richmond palasi viikonloppuna takaisin voittojen tielle Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa, kun Spiders kaatoi Boston Collegen 44-64 (26-25). Richmond nousi keulille toisen puoliajan 13-0-juoksulla, jonka yhtenä arkkitehtinä oli 7 pistettä, viisi levypalloa ja yhden syötön vääntänyt Gustavson kolmosella kulmasta.

Mikael Jantunen ja Utah nappasi niukan voiton UC Davisista perjantaina numeroin 73-77 (27-40). Jantunen viihtyi parketilla 20 minuuttia, joiden aikana hän heitti kolme pistettä, repi kuusi levypalloa, jakoi yhden syötön ja torjui vastustajan heittoyrityksen kolmesti.

Olivier Nkamhoua ja Tennessee voittivat Virginia Commonwealthin Lamonte Turnerin summerin peitonneella kolmosella 72-69 (37-26). Nkamhoua sai peliaikaa 14 minuuttia pussittaen neljä pistettä ja hakien yhden levypallon.

Remu Raitanen ja San Francisco hävisivät ensimmäisen ottelunsa, kun Honolulussa Havaijin yliopisto oli parempi loppulukemin 75-85 (30-39). Raitanen pelasi 17 minuuttia kirjaten kaksi pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly kärsivät viidennen peräkkäisen tappionsa, kun LIU vei Mustangsia 82-69 (42-33). Jaakkola pelasi aloitusviisikossa 21 minuuttia keräten tilastosarakkeeseensa viisi pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja yhden torjunnan.

Lähde: Koripalloliiton sivut.