LeBron James ja Giannis Antetokounmpo olivat konferenssiensa ääniharavat ja saivat sen pohjalta toimia NBA:n tähdistöottelun joukkueiden valitsijoina.

Eniten ääniä saanut James pääsi valitsemaan ensimmäisenä ja hän kaappasi riveihinsä Kevin Durantin. Antetokounmpo nappasi Stephen Curryn, jonka jälkeen James nappasi entisen joukkuekaverinsa Kyrie Irvingin miehistöönsä. Joel Embiid oli Antetokounmpon seuraava valinta avausviisikkoon, jonka jälkeen James otti Kawhi Leonardin. Paul George täydensi Antetokounmpon joukkuetta ja James Harden sinetöi Jamesin avausviisikon ja Kemba Walker Antetokounmpo miehistön.

James täydensi joukkueen Anthony Davisillä, Klay Thompsonilla, Damian Lillardilla, Russell Westbrookilla, LaMarcus Aldridgella, Karl-Anthony Townsilla sekä Bradley Bealillla. Antetokounmpon joukkueeseen tulivat lisäksi Khris Middleton, Nikola Jokic, Ben Simmons, Blake Griffin, D’Angelo Russell, Nikola Vucevic ja Kyle Lowry. Lisäksi NBA-pomo Adam Silver nosti peliin mukaan kaksi tähän kauteen uransa päättävää pelaajaa eli Dwayne Waden sekä Dirk Nowitzkin joista Wade meni Jamesin joukkueeseen ja Nowitzki Antetokounmpolle.

Valintatilaisuuden jälkeen nähtiin kuitenkin erikoinen episodi. James oli aiemmin ilmoittanut haluavansa Simmonsin joukkueeseensa ja ehdotti Antetokounmpolle vaihtokauppaa, jossa James saisi Simmonsin ja Antetokounmpo Westbrookin. Oman mausteensa vaihtoon tuo se, että Westbrook ja Antetokounmpon joukkueeseensa valinnut Embiid ovat ottaneet tiukasti yhteen pelikentällä ja sen ulkopuolella. Antetokounmpo hyväksyi vaihdon ja näin joukkueet saivat lopullisen muotonsa.