Erik Murphy oli yksi SIG Strasbourgin ratkaisuhahmoja, kun Lassi Tuovin valmentama nippu otti tärkeän voiton Ranskan ProA-liigassa.

Strasbourg joutui kotikentällään tiukoille häntäpään Orleansia vastaan, mutta puristi lopulta jatkoajan jälkeen 92-89 (82-82, 39-42)-voiton. Murphy upotti tärkeän kolmosen sisään varsinaisen peliajan lopulla tuoden Strasbourgin kantaan ja tilastoi pelissä yhteensä 17 pistettä ja neljä levypalloa 28 minuutissa. Strasbourg on sarjassa neljäntenä, kun runkosarjaa on pelaamatta enää kaksi kierrosta.

Ranskan ProB-liigassa Matti Nuutisen ja Antti Kanervon Roanne hävisi vieraskentällä Vichy-Clermontille 78-83 (36-45). Kanervo puuttui alaraajavamman takia Roannen kokoonpanosta, mutta Nuutinen uurasti kentällä 34 minuuttia heittäen 10 pistettä. Tilastot karttuivat myös viidellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Roanne on sarjassa 14.

Romanian liigassa Jukka Toijalan Steaua Bukarest lähellä finaalipaikkaa. Steaua Bukarest otti toisen voittonsa Sibiusta Romanian liigan välierissä, kun se voitti kotikentällään 81-79 (41-36). Steaua johtaa ottelusarjaa 2-1 ja neljäs peli on edessä keskiviikkoiltana.

Lähde: Koripalloliiton sivut.