Suomen Koripalloliiton henkilöstöorganisaatiossa tapahtuu toimenkuvamuutoksia miesten MM-karsintarupeaman päätyttyä. Lisäksi tiedottaja Suvi Hakkaraisen korvaa liiton organisaatiossa Henri Inki.

Koripalloliiton organisaatioon perustettiin tapahtumatiimi vuoden 2017 EM-kotikisojen jälkeen vastaamaan miesten MM-karsintojen asettamiin haasteisiin. Järjestely oli alun perinkin määräaikainen ulottuen kevääseen 2019.

– Menestyksekkäiden 20-vuotiaiden miesten EM-kisojen 2016 ja EM-kotikisojen 2017 jatkoksi olemme nyt onnistuneet luomaan Susijengille toimivan tapahtumakonseptin sekä uuden kotiluolan Espooseen useampivuotisella sopimuksella, kertoo tapahtumatiimiä vetänyt Mika Mäkelä Koripalloliiton sivuilla.

– Kiitos Susijengin, yhteistyökumppaneiden, uskomattomien vapaaehtoisten ja henkilöstölle kertyneen rautaisen tapahtumaosaamisen ottelutapahtumia on nautinto tehdä. Kun yhtälöön lisätään vielä fanit, on peleissä upea tunnelma ja ne ovat olleet lähes järjestään loppuunmyytyjä. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita, Mäkelä jatkaa.

Mika Mäkelä siirtyy Koripalloliiton organisaatiossa takaisin viestintä- ja kehityspäällikön tehtäviin. Hän palaa myös Susijengin joukkueenjohtajaksi, jota tehtävää hän kantoi mm. EM-kisoissa 2011, 2013, 2015 sekä MM-kisoissa 2014.

Tapahtumatiimissä yhteyspäällikön nimikkeellä 3×3-koripallosta sekä maajoukkueen joukkueenjohtajan tehtävistä vastanneen Tero Kuivalaisen määräaikainen työsuhde päättyy.

Ottelutapahtumien rakentamisesta ja logistiikasta vastannut Ossi Ågren siirtyy kokopäiväiseksi kontrolleriksi toimittuaan tehtävässä jo osa-aikaisesti 1.7.2018 alkaen. Kontrollerin toimella vahvistetaan liiton talousosaamista.

Jatkossa kansainväliset tapahtumat järjestetään toimitusjohtaja Ari Tammivaaran johdolla, henkilöstön ja vapaaehtoisten avustuksella. Tammivaara toimi ennen toimitusjohtajan tehtäväänsä EM-kotikisojen pääsihteerinä.

Liiton viestintätiimissä tapahtuu myös toinen muutos, kun Hippoksen viestintäpäälliköksi valitun Suvi Hakkaraisen korvaa Henri Inki, 34. Lappeenrantalaislähtöinen Inki on tullut koripalloyleisölle tutuksi mm. Susijengin ottelutapahtumien kuuluttajana sekä kotimaiselle urheiluyleisölle ELMO-lehden ja Urheilulehden toimittajana. Inki siirtyy Koripalloliiton viestintätiimiin asiantuntijaksi vaiheittain kevään 2019 aikana.

Lähde: Basket.fi