Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

Ottelu oli alusta saakka kotijoukkue Paris Basketballin kontrollissa ja lopulta Paris otti selvähkön 77-64 (54-31)-voiton Bourg-en-Bressestä. Mikael Jantunen heitti kolme pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kerran.

Mestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa. Toinen ottelu pelataan perjantaina Bourg-en-Bressen kotikentällä.

Adrianmeren kakkosliigassa, ABA2:ssa, Perttu Blomgrenin Domzale aloitti puolivälierät serbialaista Spartak Suboticaa vastaan. Domzale lähtee runkosarjan voittajan kotikentälle 71-84 (33-41)-tappioasemasta. Blomgren kerrytti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla.

Välieräjoukkue ratkeaa yhteistuloksella.

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond nousi pudotuspelipaikalle voitettuaan Gries-Souffelin 94-90 (51-43). Seppälä avitti omiaan kuuden pisteen, levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla.

Espanjan LEB Orossa Estudiantes vankisti asemiaan kärkitaistelussa voitettuaan Valladolidin vieraskentällä 88-73 (44-44). Alex Murphy täytteli tilastojaan neljällä pisteellä, kolmella levypallolla ja torjunnalla. Estudiantes on kolmantena, kun kierroksen muut ottelut pelataan keskiviikkona.

Lähde: Basket.fi