Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Utah voitti kauden toisen ottelunsa, kun Mikael Jantunen heitti toistamiseen kymmenen pistettä. Olivier Nkamhoua pelasi taas kauden ensimmäisen ottelunsa Tennesseen avausottelussa.

Jantunen oli aloitusviisikossa, kun Utah nappasi tasapainoisen hyökkäyspelaamisen kautta 59-75 (20-41) -voiton Idaho Statesta. Jantunen sai peliaikaa 30 minuuttia, joiden aikana hän heitti kymmenen pistettä, kaapi neljä levypalloa ja tarjoili kaksi syöttöä.

Nkamhoua ja Tennessee pääsivät ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella pelien makuun, kun Tennessee voitti Coloradon 47-56 (24-31). Nkamhoua heitti kaksi pistettä pelaamassaan yhdeksässä minuutissa.

Andre Gustavsonin edustama Richmond venytti voittoputkensa neljään, kun Richmond kellisti Northern Iowan 68-78 (33-31). Gustavson pelasi vaihdosta 12 minuuttia tilastoiden kolme pistettä, yhden levypallon, syötön ja kaksi riistoa.

Jesper Granlundin edustama Longwood nappasi kauden neljännessä ottelussaan ensimmäisen voittonsa, kun Longwood voitti North Carolina A&T:n 60-77 (24-41). Granlund pelasi viisikossa 31 minuuttia vääntäen tilastoihinsa seitsemän pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly kärsivät 76-69 (33-43) -tappion vahvan toisen puoliajan pelanneelle Santa Claralle. Tuttuun tapaan Jaakkola oli viisikossa keräten tilastosarakkeeseensa yhden pisteen ja viisi levypalloa 28 peliminuutissa.

Teemu Suokas ja Ball State tarvitsivat jatkoajan Northern Illinoisin kaatoon vieraskentällä 79-70 (28-34, 63-63). Suokas pelasi yhdeksän minuuttia pussittaen kolme pistettä.