Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Mikael Jantunen säkitti 13 pisteestään yksitoista toisella puoliajalla, kun Utah katkaisi tappioputkensa Pac-12-konferenssissa.

Kolmen peräkkäisen tappion jälkeen Utah pääsi pesemään kasvonsa kotikentällään 9765 katsojan edessä Southern Californiaa vastaan. Vieraat nousivat kerta toisensa jälkeen Utahin kannoille, mutta Utes karisti lopulta vastustajansa harteiltaan 65-79 (28-34) -voittoon.

Jantunen oli erityisen tehokas toisella puoliajalla säkittäen 11 pistettä pelitilanneheitoin 5/5. Kokonaisuudessaan suomalainen pelasi 34 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa 13 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä sekä yhden torjunnan.

Missouri Valley -konferenssissa Ville Tahvanaisen ja Bradleyn kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun Valparaiso oli parempi loppulukemin 78-90 (42-36). Tahvanainen sai peliaikaa 20 minuuttia, joiden aikana hän tehtaili kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.

Remu Raitasen ja San Franciscon puolustusvoitto West Coast -konferenssissa Pepperdinea vastaan vaati jatkoajan, kun Dons piti vastustajansa bonusajalla vain kolmessa pisteessä ja voitti 61-63 (27-28, 58-58). Raitanen sai vaihdosta runsaasti peliaikaa, kun suomalainen ahkeroi 34 minuutissa yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä.

Hannes Pöllä palasi pitkästä aikaa aloitusviisikkoon, kun Pöllän edustama UT Martin hävisi Ohio Valley -konferenssissa Jacksonville Statelle 58-72 (25-36). Pöllä sai peliaikaa 32 minuuttia, joiden aikana syntyi kuusi pistettä ja yksi levypalloa.

Atlantic 10 -konferenssissa Andre Gustavsonin edustaman Richmondin viiden pelin mittainen voittoputki katkesi, kun St. Bonaventure veti pidemmän korren 71-75 (32-40). Gustavson pelasi seitsemän minuuttia heittäen kolme pistettä ja tarjoillen yhden koriin johtaneen syötön.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhoua ja Tennessee hävisivät Auburnille 66-73 (41-35). Nkamhoua keräsi tilastosarakkeeseensa yhden levypallon, syötön ja riiston kymmenessä peliminuutissa.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly hävisivät Big West -konferenssissa neljännen peräkkäisen ottelunsa, kun UC Riverside oli parempi 61-49 (24-16). Jaakkola pelasi viisikossa 17 minuuttia keräten neljä levypalloa, mutta jääden pisteissä nollille.

Lähde: Koripalloliiton sivut.